• Cupcakes House of Marie

  • Feestje House of Marie

  • Schorten Dutch de Luxes

  • Kinderkoffertjes

  • Magazijn

  • Productie Kite Multivision

  • Breadboards

  • Van der Leegte Werkt B.V.

Iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt bieden wij een kans om vooruit te komen in het leven. Soms is er net dat ene gesprek nodig om weer energie te krijgen en plannen te maken.

Achter elke reden voor afstand tot de arbeidsmarkt zit een persoonlijke belevenis en zijn er vraagstukken. Wij begrijpen dit als geen ander en willen je helpen; wij luisteren naar wat je zegt én bedoeld en doen er iets mee!

Van der Leegte Werkt staat voor alles wat te maken heeft met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is een sociale werkgever.

Wij hebben jarenlange ervaring met maatwerktrajecten voor iedereen die door een lichamelijke, psychische of maatschappelijke beperking moeilijk aan het werk kan komen. Een maatwerktraject houdt in dat wij samen op basis van je wensen en mogelijkheden een plan maken, waarbij je een ritme in de dag opbouwt en je vakvaardigheden verder gaat ontwikkelen. Nederlandse taalles bij ons op locatie kan ook onderdeel van je traject uitmaken.

Wij begeleiden je bij de invulling van een dagbesteding, stage, re-integratie, detachering en - indien mogelijk - naar regulier werk. Een kans voor instroom naar regulier werk ligt zowel binnen onze organisatie als bij één van onze zakenrelaties (met of zonder loonkostensubsidie).

Van der Leegte Werkt is tevens een SBB erkend leerbedrijf voor VSO studenten.

Voor een informatief gesprek en rondleiding ben je te allen tijde welkom. Laat je verrassen door onze locatie met prikkelarme werkruimtes, onze oprechtheid en de maatwerktrajecten. Je bepaalt zelf of je alleen komt of samen met een familielid, generalist, wijkcentrumcoördinator of andere vertrouwenspersoon.

Wij zijn te bereiken via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via telefoonnummer 06-46344042

sbb beeldmerk

f
Copyright 2022 - Van der Leegte Werkt BV