Welkom

Welkom                                                                                                              

Het is onze missie om bij te dragen aan een sociale maatschappij, waarin iedereen betrokken wordt en de kans krijgt zich te ontwikkelen. Met deze missie zijn wij in 2012 gestart en brengen we sindsdien dagelijks in de praktijk. Van der Leegte Werkt is gecertificeerd voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen en beschikt over het 30+ Aanbestedingswet certificaat. Ondernemers, die werk aan ons uitbesteden, geven aan dat zij onze missie steunen én Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij werken voor eenmanszaken en vennootschappen.

Van der Leegte Werkt is gespecialiseerd in montage, assemblage, het handmatig verpakken en inpakken van consumentengoederen (van klein- tot bulkverpakking) en verzorgd volledige fulfilmenttrajecten; van productie naar opslag, orderverwerking van aanname tot en met verzending/transport of overdracht aan de gewenste distributiepartner. Wij beschikken over een brede kennis, productiemogelijkheden en een enorme opslagmogelijkheid, waar houdbare producten voor korte of langere periode kunnen worden opgeslagen.

Wij zijn gemakkelijk in staat piekmatige werkzaamheden te verrichten en regelmatig terugkerende productiewerkzaamheden over te nemen. Indien gewenst kunnen wij ook op locatie invulling geven aan een opdracht.

Sinds 2020 timmeren hard aan de weg met ons eigen product. Dit is het bakkoffertje. Een kinderkoffertje gevuld met lekkere cupcakemixen en cupcakevormpjes. U kunt ons vinden op www.bakkoffertje.nl.

Uw opdracht wordt door een, aan u toegewezen, vaste contactpersoon continue bewaakt op kwaliteit, afgesproken servicelevels, kosten en doorlooptijden. Wij denken graag met u mee; elke opdracht zien wij als maatwerk. Op elke samenwerking zijn onze Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding op onze locatie en om de mogelijkheden te bespreken. Een afspraak hiervoor kan gemaakt worden met onze bedrijfsleider Margaret van den Boer, bereikbaar via telefoonnummer 06 46 34 40 42.

  PSO30